شرکــت ماشیــن طیــور جویبــار
تولید کننده انواع دستگاه جوجه کشی

روش های افزایش راندمان جوجه کشی در دوره هچر

یکی از دغدغه های مهم در جوجه کشی استفاده از روش های افزایش راندمان جوجه کشی در دوره هچر می باشد. دروان هچر دوران حساسی است که در آن جوجه ها کاملا رشد  و نمو نموده اند و آماده خروج از تخم می باشند. ما در این مقاله می خواهیم شما را با روش های افزایش راندمان جوجه کشی در دوره هچر آشنا کنیم پس با ما همراه باشید.

آشنایی با دروه هچر و مراقبت های آن

آشنایی با دروه هچر و مراقبت های آن

هچر بخشی از دورانی است که درآن جوجه به حداکثر رشد خود رسیده اند و آماده خروج از تخم می باشند. در دوره حساس هچر شرایط رطوبتی و دمایی اطراف باید به طور کلی تغییر یابد و دستگاه جوجه کشی باید به چرخش خود خاتمه دهد. این مهم در اغلب پرندگان و جوجه ها سه یا چهار روز قبل از خروج از تخم می باشد.

در دوره هچر باید مراقبت های ویژه ای از تخم ها اعمال شود؛ چرا که شرایط نامساعد منجر به خفگی جوجه ها خواهد شد. کنترل دما و رطوبت از جمله مواردی است که باید به آن توجه نمود.

ایجاد رطوبت باعث نرم تر شدن دیواره و در نتیجه تسهیل خروج جوجه ها می شود البته باید به این نکته توجه داشت که رطوبت اضافی نیز باعث اختلالاتی میشود.در ادامه متن به روش هایی میپردازیم که باعث افزایش راندمان جوجه کشی دردروه هچر می شود، پس با ما همراه باشید.

برای خرید دستگاه هچر 15120 با کیفیت بالا می توانید با ما تماس بگیرید.

آشنایی با دروه هچر و مراقبت های آن

آشنایی با روش های افزایش راندمان جوجه کشی در دوره هچر

دوره هچر با توجه به حساس بودن بسیار و همچنین خطر مرگ و میر بالای جوجه ها، نیاز به توجه فراوانی دارد.  این مراقبت ها شامل روش هایی است که رعایت آنها می تواند به طور چشمگیری از تعداد مرگ و میر ها بکاهد. موارد نام برده شده زیر به صورت کامل و جامع به این نکات میپردازد.

  •  از قبل دمای و رطوبت محیط را کنترل و افزایش دهید. در این هنگام دما باید از قبل روی  35 درجه و رطوبت روی 50 درجه تنظیم  گردد. بعد از قرار گیری تخم ها دما را به حالت ایده ال باز گردانید. دمای ایده ال 25 درجه و رطوبت 45 درجه توجه کنید که مقدار رطوبت شان توجه است و افزایش یا کاهش آن می تواند منجر به مرگ جوجه ها شود.
  • نطفه ها را سریعا بسنجید، این عمل با هدف حذف نطفه های تلف شده انجام میگیرد.
  • جابه جایی شانه ها با احتیاط و به آرامی انجام گیرد.
  • رسیدن مقدار اکسیژن مناسب، شایان ذکر است که تخم های تکامل یافته به اکسیژن بیشتری نیازمند هستند اما این مقدار نباید از کنترل خارج شود.
  • در اواخر روزهای هچر از باز نمودن درب دستگاه خودداری نمایید.
  • کمک به خروج برخی از جوجه ها پس از کامل شدن دوره هچر، بعضی از جوجه ها توانایی شکستن پوسته را ندارند و نمی توانند از آن خارج شوند. در صورت مشاهده چنین وضعی پس از 20 ساعت شما می توانید به خروج جوجه از تخم کمک نمایید.
  • بعضی از جوجه ها زود تر از هنگام متولد میشوند آنها را از دستگاه خارج نموده و سریعا درب دستگاه را ببندید.

دوره هچر دوره خیلی حساس تری است و تنظیم دما و رطوبت خیلی اهمیت دارد. همچنین در این دوره چرخش دستگاه متوقف می شود. مقدار اکسیژن نیز با دوره ستر بسیار متفاوت است و کاربر باید به تنظیم این موارد بسیار دقت کند.

بیشتر بخوانید: تفاوت بین دستگاه ستر و هچر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *