تخم های طوطی را می توان با فرض استفاده از تجهیزات و روش های مناسب، با موفقیت بالا جوجه کشی کرد. دلایل اصلی جوجه کشی مصنوعی تخم طوطی هچ ضعیف توسط جفت پرورش دهنده است، پرندگانی که تخمهای خود را می خورند یا می شکند، پرندگانی که تخمهای خود را رها می کنند و یا آنها را در لانه سازی استفاده می کنند و یا جوجه های تازه درآمده را می کشند. با جوجه کشی مصنوعی تخم طوطی می توان از تمام این مشکلات جلوگیری کرد.
مرحله 1: جمع آوری تخم های طوطی
تخمها را برای جوجه کشی طوطی جمع کنید، آنها را از جعبه لانه پرندگان مادر خارج کنید. زمان جمع آوری تخم به جفت مورد نظر بستگی دارد. میزان هچ تخم در زمانی که تخمها به طور طبیعی در 2 هفته اول تخمگذاری جوجه کشی می شوند بیشترین است، اما در صورتی که پرندگان مادر تخمهای خود را بخورند یا آنها را بشکنند، بهتر است که تخمها را به محض تخمگذاری جمع آوری کنید.
مرحله 2: قراردادن تخم ها در دستگاه
تخمها را درون دستگاه جوجه کشی طوطی به نحوی قرار دهید که انتهای بزرگتر بالا باشد.
مرحله 3: تنظیم رطوبت
تخمها را در دستگاه طراحی شده برای تخمهای طوطی یا پرندگان زینتی قرار دهید. دستگاه مورد استفاده شما باید دارای کنترل دقیق دما در یک دهم یک درجه باشد و در حالت ایده آل سیستمی برای کنترل رطوبت داشته باشد.
دستگاه جوجه کشی خانگی MTJ168 و MTJ252 طوری طراحی شده اند که با دارا بودن تمامی امکانات یک دستگاه جوجه کشی صنعتی، شرایط ایده آل را برای جوجه کشی پرندگان زینتی فراهم می کند و بطور ویژه برای پرندگان زینتی ساخته شده است.
کنترل حرارت و رطوبت در دستگاه های ماشین طیور جویبار با بهره گیری از سنسور های با کیفیت Pt 500 با دقت بسیار بالا (01/0 فارنهایت) انجام می شود که این سنسورها در داخل میله ای قرار گرفته و کاملا پوشانده شده تا پرز جوجه و عوامل دیگر بر روی آن ننشسته و کیفیت آن را پایین نیاورد.
برای جوجه کشی طوطی دما را در 3/99 درجه فارنهایت و رطوبت را در 40 تا 50 درصد حفظ کنید. یک نکته برای به حداکثر رساندن میزان جوجه ریزی این است که معمولا تخم های بزرگتر رطوبت کمتری نسبت به تخم های کوچکتر نیاز دارند.
مرحله 4: چرخاندن تخم ها
نکته مهمی که در جوجه کشی طوطی باید توجه شود چرخاندن تخمها است. به طور معمول، 4-8 بار چرخش در روز برای تخم طوطی کافی است ولی بهتر است دستگاه را طوری تنظیم کنید تا تخمها هر یک تا دو ساعت به طور خودکار چرخانده شود.
مرحله 5: شمع زدن تخم ها
تخمها را روزانه شمع بزنید تا از نظر ناهنجاری، ترك یا جنین مرده درون تخم بررسی كنید. تخمهای ترک خورده و جوجه های مرده باید از دستگاه جوجه کشی طوطی خارج شوند.
مرحله 6: مرحله هچر
در روزهای پایانی دوره جوجه کشی، زمانی که تغییرشکل در سلول هوای تخم به نحوی صورت می گیرد که سلول هوا به کناره ها کشیده می شوند و از حالت گرد به بیضی تغییر شکل میدهند باید به هچر انتقال یابند.
دوره جوجه کشی تخم طوطی می تواند برای نژادهای مختلف، متفاوت باشد اما معمولاً بین 24 تا 28 روز است. در مورد نژاد خاص طوطی خود تحقیق کنید تا بفهمید تخم های طوطی شما ظرف چه مدت باید هچ شوند.
مرحله 7: خروج جوجه ها
تقریباً دو تا سه روز فرصت دهید تا تخمها بیرون بیایند، وقتی جوجه ها از تخم خارج شدند آنها را از دستگاه خارج کنید. در طی این جوجه ریزی، درجه حرارت هچر را در 3/99 درجه فارنهایت و رطوبت را تا حدی بالا تر از ستر نگه دارید.
شرکت ماشین طیور جویبار به خود می بالد پس از استقبال مشتریان عزیز از دستگاه های خانگی جویبار و درخواست برای تولید دستگاه مخصوص جوکشی پرندگان زینتی، با بهره بردن از نیروهای مجرب، اقدام به طراحی و ساخت های مخصوص پرندگان زینتی کرده است. دستگاهی کارآمد و با کیفیت که قابل رقابت با دستگاه های جوجه کشی خارجی است.
برای دریافت مشاوره و سفارش دستگاه می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.